Cum ar fi să nu mai ai grija imprimantelor din compania ta?

DLC On-Time este un serviciu specializat de monitorizare și intervenție bazat pe un soft care măsoară permanent parametrii imprimantei și trimite automat, din timp, comanda pentru reaprovizionare cu consumabile. Tot ce trebuie să faci e să o confirmi, cu un simplu OK.

Echipamente permanent funcționale, consumabile schimbate la timp

Înregistrare gratuită, fără contract sau alte obligații

Economie de timp și bani (fără întreruperi sau comenzi eronate)

Transport gratuit la comenzi peste 250 de lei

10% reducere la consumabile DLC, direct în contul tău

Formular de înscriere

După completarea formularului vei fi contactat de un reprezentant DLC pentru întrebări, detalii și înscriere.

Întrebări uzuale

 • Cu serviciul DLC On Time, imprimanta ta detectează faptul că se golește cartușul și comandă automat un cartuș nou, în contul tău de pe DLC.ro. Tu vei primi doar un SMS, confirmi comanda, iar noi livrăm noul cartuș direct la birou sau acasă.
 • Înregistrarea în program este gratuită, fără contract. Poți renunța oricând la acest serviciu.
 • Vei evita timp irosit, probleme legate de stocul tău de cartușe, gestionarea acestuia sau eventuale comenzi eronate.
 • Te bucuri de transport gratuit la comenzi mai mari de 250 lei, prețuri mai mici pentru cantități mai mari și bonusuri speciale pentru fiecare comandă, în funcție de valoarea acesteia.
 • După ce completezi formularul de înscriere de mai sus, te vom contacta telefonic pentru detalii. Vei primi apoi un email de la partenerul nostru JetAdvice, pentru confirmarea înregistrării și crearea contului. Îți vom trimite apoi un al doilea mail, pentru instalarea softului de monitorizare Data Collector (cel care măsoară permanent parametrii imprimantei și trimite automat comanda de reaprovizionare). Odată parcurși acești pași, te vom contacta telefonic din nou, pentru confirmare și pentru a stabili nivelul minim care va declanșa automat alerta de reaprovizionare. Din acel moment, de fiecare dată când primim semnal, îți vom trimite un SMS pentru confirmarea comenzii, iar tot ce trebuie să faci este să dai un OK (sau să mergi pe alte opțiuni, la alegerea ta).
 • Nu există costuri ascunse. Plătești exact valoarea comenzii (pe care o confirmi prin SMS) la prețul de pe DLC.ro. În schimb, te bucuri de avantaje suplimentare (transport gratuit la comenzi peste 250 de lei și 10% reducere la cartușele compatibile DLC).
 • Este important ca echipamentul tău să se poată conecta la internet, fie prin cablu, fie prin Wi Fi.
 • În acest moment sunt peste 53.000 de imprimante și multifuncționale compatibile cu acest program, și lista crește în fiecare zi. În mod normal putem înrola orice echipament cu conexiune la internet, indiferent de producător. Dacă totuși ai un echipament care nu este în baza noastră de date, ne angajăm ca în termen de 5 zile lucrătoare să actualizăm sistemul, pentru a putea prelua și echipamentul respectiv.
 • Putem prelua si echipamente care nu sunt conectate la internet (se conectează numai prin cablu USB), dar numai cele produse de HP și Brother. De menționat că în aceste cazuri sunt necesare instalări de soft și setări suplimentare.
 • Vom instala un soft ”colector” care va primi de la imprimantă informații precum numărul de pagini printate și nivelul cartușelor. Putem seta acest program astfel încât să fim avertizați atunci când tonerul, drum-ul sau alt consumabil se apropie de final (de ex când mai au 15% până la a se consuma complet). Cu ajutorul acestei alerte se va face automat o comandă în contul tău de pe DLC.ro, care va conține consumabilul necesar, apoi vei primi un SMS prin care să confirmi / infirmi livrarea.
 • Echipamentul trebuie să fie conectat la internet pentru ca să poată transmite informațiile referitoare la nivelul cartușelor și a altor consumabile și să ne comunice atunci când acestea trebuie înlocuite.
 • DA. Înregistrarea este gratuită, fără contract, și poți renunța oricând la acest serviciu.